Ο ΠΥΡΓΟΣ arrow ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες - ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΝΩΣΙΑΣ 2-4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012!

Email

Mονοήμερες εκδρομές στα Μετέωρα, στο Μέτσοβο, στο Νεραϊδοχώρι, στο Περτούλι και την Ελάτη. Εκδρομές για σαλέπι και τσάι του θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες, για συλλογή κράνων. Επίδειξη της παρασκευής του ονομαστού λικέρ «τζαμέ ντε κορνού».

Η διαδρομή Καστανιά - Ασπροπόταμος χαρακτηρίζεται σαν μία από τις γραφικότερες διαδρομές της Πίνδου. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες βουνού, όπως ποδήλατο βουνού, κανώ καγιάκ, τοξοβολία, ορειβασία, ιππασία και πεζοπορίες μέσα στα όμορφα δασικά συμπλέλγματα της περιοχής.

Μοναδικές εκδρομές με διαδρομές και υπαίθρια γεύματα σε ξύλινα κιόσκια και παγκάκια κάτω από τον ίσκιο των πλατάνων μέσα στο άλσος δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε ακόμα να περιπλανηθείτε σε γκαλντερίμια πάνω στην παλιά βλαχόστρατα δίπλα στον Ασπροπόταμο.

Μανιτάρια, Το καλάθι σου και στο δάσος!
Παράδοση αποτελεί πια για την περιοχή του Ασπροπόταμου το τριήμερο μανιταρογνωσίας που οργανώνει το ξενοδοχείο σε συνεργασία μ’ έναν από τους καλύτερους μανιταροσυλλέκτες και μελετητή μανιταριών της Ελλάδας. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει από 2 έως 4 Νοεμβρίου σε μια περιοχή που φημίζεται για την ποικιλία των άγριων μανιταριών της. Θα μάθετε να ξεχωρίζετε τα άγρια μανιτάρια και μετά τη συγκομιδή θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για απολαύσετε τοπικές συνταγές με πρώτη ύλη τα μανιτάρια που συλλέξατε (κρατήσεις στο 24320/87351).

Rafting Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια Offraod Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια Ιππασία Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια
Αναρρίχηση Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια Ποδηλασία Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια Δραστηριότητες Πύργος Μαντάνια
act7 act8 act9
Designed by Promoweb // Powered by Elxis