Ο ΠΥΡΓΟΣ arrow ΧΩΡΟΙ arrow Εστιατόριο

Εστιατόριο

Email

H κουζίνα του Πύργου ΜΑΝΤΑΝΙΑ, περιλαμβάνει κυνήγι εποχής, φασολάδα, λουκάνικα, μοσχάρι Ασπροποτάμου, χωριάτικες πίτες, πλαστό και πέστροφα Ασπροποτάμου ψημένη με την παλιά βλάχικη συνταγή με καλαμποκάλευρο και γίδινο βούτυρο.

Σε πλήρη αρμονία με ταυς χώρους του Πύργου, με προσεγμένες διακοσμητικές επιλογές, μεράκι και σεβασμό στην παράδοση και στην παλαιότητα, ο χώρος του εστιατορίου - ταβέρνας προσφέρει γευστικές επιλογές επηρεασμένες από την βλάχικη κουζίνα, εναρμονισμένες με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Στο εστιατόριο-ταβέρνα μας θα βρείτε λογικές τιμές, φιλική εξυπηρέτηση για τα γεύματα και δείπνα σας, επαγγελματικά τραπέζια, δεξιώσεις αρραβώνες, γάμους, βαπτίσεις. Προσεγμένες επιλογές στη μουσική με παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα, ελαφρολαϊκά και έντεχνα ελληνικά κομμάτια επενδύουν τα γεύματά σας και παρατείνουν την παραμονή σας με την απαραίτητη συνοδεία επιλεγμένων οίνων από την πλούσια συλλογή του κελλαριού μας.

Το εστιατόριο του Πύργου ΜΑΝΤΑΝΙΑ έχει δυναμικότητα 130 θέσεων και η παραδοσιακή του κουζίνα, προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές τοπικές γεύσεις.

Εστιατόριο Πύργος Μαντάνια

Designed by Promoweb // Powered by Elxis